Binex PFC

Event date: 

Friday, 1 June, 2018 - 08:00 to Sunday, 3 June, 2018 - 18:00

Van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni 2018 vindt de Binex van de PFC plaats! We zullen veel interessante bedrijven bezoeken in Noord Nederland! Het programma voor dit weekend is als volgt:

 

Vrijdag

- We zullen vroeg in de ochtend vertrekken naar onze hoofdsponsor Pavo, waar we een rondleiding door de voerfabriek krijgen. 

- Daarna rijden we door naar paardenkliniek Wolvega voor een rondleiding.

​- Aan het eind van de middag gaan we naar de drafbaan Victoriapark in Wolvega!​ Hier gaan we drafraces bekijken en vindt het EK Wedden plaats.
 

We zullen het gehele weekend overnachten in 4-5 persoonsappartementen bij PMO in Steenwijk, die jullie misschien kennen van de praktijkweken. 

 

Zaterdag:

- 's Ochtends gaan we naar Zadel- en tuigmakerij van den Bosch. Dit is een echt familiebedrijf en deze familie is kundig in alle takken van zadel- en tuigmakerswerk. Je kunt hier al je vragen kwijt over alle soorten harnachement.

- In de middag is het tijd om op het paard te stappen; we gaan namelijk een crossles volgen bij  stal 't Reelaer​

(Voor deze excursie is springervaring vereist! Het is uiteraard verplicht om een cap te dragen en daarnaast ook een bodyprotector. Heb je er zelf geen bodyprotector en kan je er ook geen lenen, dan kunnen deze gehuurd worden bij 't Reelaer. De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro en zijn voor eigen portemonnee.)

 

Zondag:

- 's Ochtends zullen we een longeercursus volgen bij PMO. We zullen met verschillende paarden aan de slag gaan om alles over longeren te leren. 

- Het tweede deel van de middag gaan we langs bij de Ezelsociëteit in Zeist voor een rondleiding en om ezels te knuffelen. Deze stichting vangt zieke, verwaarloosde, mishandelde en bejaarde ezels op. 

 

De maximum prijzen voor de Binex zijn als volgt:

 

Lid PFC + lid ''De Veetelers'': €88,-

Niet lid PFC + lid ''De Veetelers'': €128,-

Lid PFC + niet lid ''De Veetelers: €103,-

Niet lid PFC + niet lid ''De Veetelers'': €143,-

 

Inschrijven voor de Binex kan vanaf maandag 7 mei om 13:00. Mensen die zich niet kunnen inschrijven op het Veetelersforum, kunnen vanaf maandag 7 mei om 13:00 uur een e-mail sturen naar veetelers.pfc@wur.nl. Inschrijven is bindend

Onderwijsverplichtingen gaan altijd voor. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties.

 

​Met hinnikende groetjes,

PFC