Boordevol Activiteiten

Hallo allemaal,

Het is vroeg donker en iedereen kijkt al uit naar de vakantie, maar dat houdt "De Veetelers" niet tegen om nog veel activiteiten te organiseren in de laatste weken!

Afgelopen week hebben vele leerzame activiteiten plaatsgevonden. Met de excursies van PFC, Aquarius en RFS en natuurlijk bij de Bex Porculum zijn interessante bedrijven geweest waarbij veel is geleerd. Op de penningmeester en sponsoravond heeft iedereen het nieuwe boekhoudsysteem onder de knie gekregen en ook geleerd hoe je nou het best sponsors kan benaderen. Als laatst heeft iedereen bij de LinkedIn workshop nieuwe connecties kunnen leggen en uitleg gekregen hoe je opvalt voor bedrijven.

Na al de leerzame activiteiten is het natuurlijk ook weer tijd voor een sport- en feestactiviteit! Zo reist de Sportcie op donderdag 30 november 2017 af naar de trampolinehallen voor een leuke en sportieve avond en organiseert de Akcie op woensdag 7 december 2017 het Klein Integratiefeest met het thema Flügelfest, we verwachten veel van jullie bij dit feest te zien!

Groetjes

Het Bestuur