Welkom nieuwe studenten!

Na hopelijk een zeer relaxte, maar vooral ook zonachtige vakantie, is het eindelijk weer zo ver: het schooljaar 2018 - 2019 gaat van start! Haal alvast de boeken tevoorschijn, ontdoe het van die dikke laag stof en laat de hersenen maar weer kraken.

Al veel nieuwe studenten hebben wij mogen verwelkomen tijdens de welbekende BSc- en MSc-studiedag. De onderverenigingen en commissies waren beide dagen goed vertegenwoordigd en hebben veel nieuwe studenten enthousiast gemaakt voor toekomstige activiteiten en excursies.

De Akcie is alweer volop bezig met de organisatie van de eerste activiteit van dit collegejaar, namelijk de Opening barbecue and -Party. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 11 september. Al veel nieuwe studenten hebben zich tijdens de BSc- en MSc studiedag ingeschreven. Wil jij ook nog deelnemen? Schijf je dan snel in, want vol = vol!

Ook de inschrijvingen voor het Introduction Weekend lopen storm. Wil jij als eerstejaars bachelor of master student nog mee? Stuur dan snel een mailtje naar veetelers.akcie@wur.nl. Ook voor dit weekend, welke plaatsvindt van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 7 oktober, geldt vol = vol!

Zet hem allemaal op dit collegejaar en laten wij er met zijn allen wéér een mooi jaar van maken in Veetelersland!

Liefs, 
Het Bestuur