Aquarius

Ondervereniging voor Aquacultuur en visserij

Leden: ±150

Hallo allemaal,

Ondervereniging Aquarius staat voor alles wat met vissen, visserij en aquacultuur te maken heeft. Elk jaar organiseren we daarom meerdere excursies naar onder andere viskwekerijen, onderzoeksinstituten en congressen. Afgelopen jaar hebben we een palingkweker bezocht, zijn we op BeNex geweest en is er natuurlijk ook op forel gevist. Ieder jaar wordt er een Binex en/of Buitex georganiseerd. De afgelopen BeNex naar Zeeland en België was erg gezellig en een groot succes. In het huidige collegejaar staat onder andere de nieuwjaarsborrel, een lezing en het forelvissen nog op het programma.

De visserijsector is erg in beweging en aquacultuur is steeds meer in opkomst, en

 

 daardoor valt er voor Aquarius dus nog genoeg te onderzoeken en te ontdekken! Momenteel heeft Aquarius rond de 150 leden 

die geïnteresseerd zijn in zoet en zout water vissen, aquaria, aquacultuur en/of visserij.

Aquarius houdt zich niet alleen bezig met het organiseren van excursies en 

discussieavonden. Gezelligheid staat bij ons ook hoog op de agenda en daarom organiseren we elk jaar een barbecue en gaan we regelmatig gezamenlijk vissen of borrelen. Deelname hieraan is uiteraard heel gezellig, maar niet verplicht als je lid bent. Geïnteresseerd geraakt? Mail snel (veetelers.aquarius@wur.nl), schiet iemand aan van het bestuur en ga gewoon een keer mee met een activiteit!

 

Groeten het Aquarius bestuur,
Aquarius Hoog!

Kevin Kooy (voorzitter)
Joep van Zuijlen (penningmeester)
Kiki Kuiper (algemeen bestuurslid)
Jim Boy Bos (excursies/activiteiten)
Bart van Rijn (excursies/activiteiten)
Florian Cerjak (secretaris)