Bedrijvendagcie

IMG 2779

Hallo mensen,

Wij zijn Lustrum Bedrijvendagcie ''Afweikend'' en als commissie hebben we de taak het organiseren van de Bedrijvendag binnen het Elfde Lustrum van studievereniging “De Veetelers”. Deze dag zal plaatsvinden op 23 maart 2017.

De commissie is bijeengebracht als een breed geïnteresseerde groep mensen bestaande uit Gitta Borghart, Gerben Bruil, Susan Dijkshoorn, Janine Koppes, Ruben Otten en Karin de Zeeuw. Momenteel is er een breed aanbod van bedrijven uit verschillende sectoren die zich op deze dag willen profileren. We kijken ernaar uit om samen met deze deelnemende bedrijven en bezoekende studenten een leerzame dag neer te zetten waarop vele nieuwe contacten opgedaan kunnen worden voor bijvoorbeeld stages, afstudeeropdrachten en/of werkmogelijkheden. We zullen op de dag zelf de persoonlijke interactie tussen de bedrijven en studenten proberen te bevorderen door verschillende toevoegingen onder de zinsspreuk 'Meer dan een standaard plaatje'.

De dag zal worden geopend door een openingsspreker gericht op het functioneren van een bepaald individu op de werkvloer. Op speelse wijze wordt ingegaan op dit thema en daarnaast wordt besproken hoe jij je als individu kunt blijven ontwikkelen binnen een bedrijf of organisatie. Vervolgens zullen er verschillende rondes plaatsvinden waarin studenten of op de infomarkt in contact komen met de deelnemende bedrijven of een presentatie/workshop kunnen bijwonen die wat dieper ingaat op waar het bedrijf voor staat, wat voor functies/groei mogelijkheden er zijn binnen het bedrijf en hoe deze worden ingevuld. Aansluitend vind er een borrel plaats waar we onder het genot van een drankje lekker verder kunnen netwerken en eventuele vragen of opmerkingen die zijn blijven hangen nog op tafel kunnen gooien. Al met al beloofd het een mooie dag te worden waar ook de minder ervaren praatjesmakers tal van mogelijkheden worden geboden om nuttige informatie op te doen.

Houdt 23 maart alvast vrij in je agenda en hopelijk zien we jullie dan terug!

Groetjes,

De Lustrum Bedrijvendagcie "Afweikend''

Gitta Borghart
Gerben Bruil
Susan Dijkshoorn
Janine Koppes
Ruben Otten
Karin de Zeeuw