Elfde Lustrumcie

Vrijdag 13 januari 2017 is het zover: het 55 jarig bestaan van studievereniging “De Veetelers”. Op deze dag is 55 jaar eerder in 1962 studievereniging “De Veetelers” opgericht. Deze speciale gebeurtenis kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom vindt in het voorjaar van 2017 het Elfde Lustrum plaats. Gedurende dit drie weken durende grandioze spektakel worden een tiental activiteiten georganiseerd. Van een Symposium tot een Gala en van een Bedrijvendag tot een Excursie, met uiteraard als kers op de taart een knallend Slotfeest. Kortom, van alles komt voorbij! Hiermee biedt het Elfde Lustrum uitstekende mogelijkheden tot netwerken, het meemaken van ongekende feesten en het opdoen van vele nieuwe ervaringen.

Om dit alles van de grond te laten komen is de Elfde Lustrumcie opgericht, bestaande uit Thijme Hijink, Jordi Lensink, Ruben Otten, Mendy van Toor, Christel Wirth en Karin de Zeeuw. Vol enthousiasme zijn wij hierin gestapt en de eerste vergaderingen hebben reeds plaatsgevonden. Na een gezellige en nuttige borrel met de Tiende Lustrumcie “Goudkoorts” zijn we aan de slag gegaan met alle goede tips die we ontvingen. De bijlage bij de notulen met ideeën groeit met de dag, de lat wordt hoog gelegd en de mogelijkheden lijken eindeloos. Daarnaast wordt nog gezocht naar een enthousiaste eerstejaars student Dierwetenschappen, die de uitdaging van het organiseren van een knallend Elfde Lustrum aan durft te gaan.

Dit drie weken durende spektakel kunnen en willen wij natuurlijk niet mogelijk maken zonder hulp van de leden van studievereniging “De Veetelers”. Onder andere een Bedrijvendagcie, Galacie, Lustrumboekcie, Reünistendagcie, Sponsorcie en Symposiumcie worden opgericht. Voor de mensen die al vergader moe worden bij het zien van dit rijtje commissies, ook voor het Elfde Lustrum wordt uiteraard weer de Kluscie opgericht zodat het nodige kluswerk verricht kan worden.

Ben jij al helemaal enthousiast geworden en lijkt het jou leuk een steentje (of een hele kruiwagen aan keien) bij te dragen aan het organiseren van het Elfde Lustrum? Laat dit ons weten! Wij zijn te bereiken op talloze manieren; spreek één van ons aan in de gang of op een feestje, Whatsapp ons, stuur een postduif, smijt flessenpost in de dichtstbijzijnde sloot of stuur een e-mail naar veetelers.lustrumcie@wur.nl. Interesse voor een bepaalde commissie of voor meerdere commissies kan hierbij aangegeven worden, hoewel dit absoluut niet noodzakelijk is. Twijfel je of zo iets gezelligs en leerzaams als een van de Lustrum-commissies wel iets voor jou is? Breng ons dan zeker op de hoogte! Wij weten vast iets voor je te vinden. Ervaring binnen een commissie of de vereniging is geen vereiste en bovendien is alles te leren. Interesse kan natuurlijk ook aangegeven worden via het lid Bestuur post Voorlichter Intern, Tom Bastiaansen.

Ook voor vragen over en ideeën voor de Lustrum-ondercommissies, het Elfde Lustrum en de aanloop hiernaar toe staan wij altijd open. Spreek ons hiervoor gerust aan of stuur een e-mail naar eerder genoemd e-mail adres.

 

Groetjes,

Elfde Lustrumcie

Thijme Hijink
Jordi Lensink
Ruben Otten
Mendy van Toor
Christel Wirth
Karin de Zeeuw