Lustrum After Party

Event date: 

donderdag, 25 januari, 2018 - 21:00

Poster

Omdat artiesten en studenten beide niet bekend staan als de meest punctuele mensen, heeft deze combinatie misschien gezorgd voor wat vertraging. Maar nu dan toch echt, met maar 294 dagen vertraging (minder dan de gemiddelde student met zijn Bachelor) komt Plork en de Aannemers dan toch optreden voor de Veetelers! En wel op de Lustrum Afterparty op 25 januari 2018 bij KSV St. Fransiscus Xaverius.
 
We weten niet of jullie wel eens een aannemer met verstand van muziek hebben gezien, wij in ieder geval niet. Daarom ontbreekt het Plork en de aannemers totaal aan muzikale richting, visie en andere dingen. Voeg daar een halfblinde en altijd stomdronken styliste aan toe en wat je overhoudt is een muzikale freakshow. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. Kom hier alvast in de stemming!
 
Hee, hoo, daor steet e weer veur de zovolste keer! Wegens doorslaand succes hebben we ook DJ Stefan ten Pierik (Aka DJ Bierik v/d Beatz) weer weten te strikken. Onze resident DJ keek in zijn drukke agenda en schoof zomaar zijn thesis aan de kant. Dat kan op de lebo! Wat betreft muzikale visie is er op DJ Bierik ook geen pijl te trekken. Dat sluit in ieder geval mooi aan.
 
Leden van studievereniging "De Veetelers" mogen om 21.00 uur naar binnen en andere geïnteresseerde studenten een uurtje later. Dit alles voor maarliefst 0 euro (vrije gift in de vorm van bier aan de organisatie is zeer welkom).
 
We verwachten grootste drukte dus wees op tijd & vol = vol!