Galacie

Hallo allemaal!

Wij zijn Lustrum Galacie ‘Steilvol’ en met veel plezier en enthousiasme organiseren wij op vrijdag 24 maart 2017 het gala voor jullie.

Veetelers verruilen niet vaak hun dagelijkse kleding voor chique smokings en galajurken, daarom hebben wij de zware taak gekregen om deze zeldzame gelegenheid onvergetelijk te maken.

Vele voorbereidingen hebben wij op ons genomen, maar enkele dingen zullen jullie toch echt zelf moeten regelen. Er zal voor gepaste kleding, goede dansmoves, hoffelijk gedrag en natuurlijk een leuke date gezorgd moeten worden! Maar wij zijn de beroerdsten niet en helpen jullie graag hierbij.

Zo zorgen wij onder andere voor danslessen, zodat de juiste danstechnieken bijgebracht worden. Daarnaast maken wij een galaboek, hierin komt veel informatie over het gala en de gepaste voorbereiding. Zo vind je de dresscode (zodat je niet per ongeluk in je overall tussen de smokings staat) en de etiquette (hoe gedraag je je eigenlijk op een chique aangelegenheid?) in het boekje. Ook de locatie en de band worden verder toegelicht. In het galaboek vind je daarnaast ook hóe je een date dient te vragen. Het galaboek zal uitgereikt worden bij de opening van het lustrum.

Veel plezier met de voorbereidingen op het gala en tot dan!

Lustrum Galacie ‘Steilvol’

Max Elbers
Carlijn Gieling
Lidewij van 't Klooster
Lisa Postmus
Tom van Uden
Karin de Zeeuw