Het nieuwe jaar!

Hallo Allemaal,

De tijd dat iedereen zich vol heeft kunnen eten aan de gourmet en de oliebollen is weer voorbij, ja je hoort het goed. Het nieuwe jaar is weer begonnen en de kerstvakantie is voorbij. Dat betekend voor iedereen weer hard aan het werk om ook de andere periode de nodige studiepunten binnen te halen. Maar dat betekend ook dat er veel leuke activiteiten op de agenda van “De Veetelers” te vinden zijn.

De eerste activiteit die dan ook geweest is in het nieuwe jaar is het bierpongtoernooi en nieuwjaarsfeest. Tijdens deze avond heeft elk team zijn beste balletje kunnen gooien en geprobeerd te winnaars titel te veroveren. Na de competitie begon het nieuwjaarsfeest, waarbij iedereen gezellig kon bijpraten met elkaar over zijn of haar vakantie onder het genot van een drankje.

Met de opnames van het televisie programma ‘Weet ik veel’ wordt de landelijke bekendheid van de studievereniging wederom verhoogd. Hier zal iedereen dan ook zijn best gaan doen om te winnen. Met nog velen andere activiteiten op de planning hoeft geen enkele veeteler zich de eerste weken te vervelen.

Wij wensen iedereen veel plezier bij de komende activiteiten!

Groetjes,
Het Bestuur