Meeloopdagcie

De meeloopdagcommissie van Studievereniging “De Veetelers” organiseert ieder collegejaar vier grote meeloopdagen en een kleine voor scholieren die overwegen om de studie Dierwetenschappen te gaan doen. De meeloopdagen zijn bedoeld om je een blik te gunnen in het leven van een student Dierwetenschappen en een kijkje te nemen in de keuken van de opleiding. Je volgt dus colleges, practica en je kunt genieten van een voorproefje op het studentenleven in Wageningen in een leuk avondprogramma (optioneel). Dit avondprogramma wordt bijvoorbeeld georganiseerd door de Akcie (Activiteitencommissie van Studievereniging “De Veetelers”). Op deze avond wordt er geprobeerd om een zo goed mogelijk beeld te geven van de sfeer bij de Studievereniging “De Veetelers”.

De Meeloopdag van Dierwetenschappen is een zogenaamde collectieve Meeloopdag. Dit betekent dat je in een groep de colleges volgt die ’s morgens gegeven worden, en ’s middags in kleinere groepen meedoet aan de practica die georganiseerd zijn. Er zijn ook mogelijkheden voor individuele meeloopdagen, waarbij je 1-op-1 met een student meeloopt gedurende het jaar. Via de volgende website kun je je hiervoor aanmelden: http://www.wur.nl/nl/Onderwijs-Opleidingen/Bachelor/Voorlichtingsactiviteiten/1op1-meeloopdag.htm.

Ieder jaar zijn er weer veel enthousiaste scholieren die zich inschrijven voor de Meeloopdag, die elkaar ook weer in het eerste jaar tegenkomen. Het is dus een goede manier om meer over de studie te weten te komen, maar ook om je aankomende medestudenten te leren kennen. Ook veel mensen die al weten dat ze Dierwetenschappen gaan studeren schrijven zich in voor de Meeloopdag, om alvast de echte ‘Veetelers-sfeer’ te proeven.

Kortom; overweeg je om Dierwetenschappen te gaan studeren, schrijf je dan in voor de Meeloopdag!

Inschrijven kan via http://www.wur.nl/nl/Onderwijs-Opleidingen/Bachelor/Voorlichtingsactiviteiten/Meeloopdagen.htm.

Groeten van de Meeloopdagcie,

Jimmy Bast (contactpersoon: Jimmy.bast@wur.nl)

Maxime Landwier

Alyssa van der Linden

Jo-Anne Schreuders

Maarten Vandervennet

meeloopdagcie.dierwetenschappen@wur.nl

Files: 

BijlageGrootte
Image icon De meeloopdagcommissie1.26 MB