BSD-studiebeurs diervoeding 2019

Dierwetenschappers die de richting diervoeding op willen, kunnen zich weer opgeven voor de BSD-studiebeurs. De stichting zal dit jaar studiebeurzen ter waarde van maximaal € 2000 aan WUR studenten beschikbaar stellen.

  • Start beurs € 500
  • Extra curriculaire activiteit € 1000 (aanvraag hiervoor indienen middels aanvraagformulier)
  • Diploma en baan in de diervoedersector € 500

Aanmelden
Studenten die in aanmerking willen komen voor een studiebeurs, die kunnen hun aanmelding sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanmelding bestaat uit de volgende documenten: ingevuld inschrijfformulier, CV (met pasfoto), kopie van cijferlijst en een persoonlijke motivatie van de gekozen studierichting. Aanmeldingen voor het schooljaar 2019-2020 kunnen tot en met donderdag 1 augustus 2019 ingestuurd worden.

Selectieprocedure
Op basis van de aanmeldingen wordt gekeken welke kandidaten uitgenodigd worden voor een selectiegesprek. Deze geselecteerde kandidaten krijgen hiervan bericht. Tijdens de selectiegesprekken wordt gekeken naar: zakelijk inzicht en motivatie, persoonlijkheid en werkhouding en kennis (te onderbouwen met cijferlijst en/of schoolopdrachten). De selectiegesprekken worden dit jaar op woensdagmiddag 18 september 2019 gehouden in Wageningen, op dezelfde dag vindt de uitreiking plaats.

Meer informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Jeanette Speksnijder via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 085-7731973.