Sticie

De Stage Informatie Commissie (Sticie) wordt elk collegejaar opgericht en bestaat uit drie studenten. De Sticie organiseert een avond voor studenten om uitleg te geven over stages in het buitenland. De avond bestaat uit presentaties over de stages, gepresenteerd door studenten, en aanvullende informatie over de invulling van het laatste BSc-jaar en de MSc-opleiding.

Naast deze avond, brengt de Sticie ieder jaar een gids uit met alle informatie die als naslagwerk gebruikt kan worden bij het organiseren van een stage. De informatiegids van de laatste Stage Informatieavond (woensdag 16 maart 2017, red.) is hieronder te downloaden, tevens zijn enkele exemplaren te verkrijgen in de veetelerskamer in Zodiac.

Mocht je meer vragen hebben over stage of andere gerelateerde vragen, neem dan contact op met de Sticie (veetelers.sticie@wur.nl), Onderwijscommissaris I en/of Onderwijscommissaris II van het Bestuur van studievereniging “De Veetelers” of de opleidingsdirecteur, dhr. Kwakkel (Rene.Kwakkel@wur.nl).

 

Files: 

BijlageGrootte
PDF icon stage informatieboek 2016-2017 967.83 KB