Véater en de Kloostermantrofee

Hallo Veetelers!

Afgelopen week hebben weer leuke activiteiten plaats gevonden. Zo was de discussieavond van de Discuscie i.s.m. Team International een groot succes. De PFC is op fokkerijexcursie geweest, waar onder andere een dekstation van Friese hengsten bezocht is.

Deze week was het dan eindelijk zo ver! Na één jaar lang gewerkt te hebben, mocht Véater twee dagen een geweldige voorstelling opvoeren in het Junushoff. Hier kwam een groot aantal bezoekers op af, van allerlei verschillende studies. De Kloostermantrofee is uitgereikt aan Henry van den Brand, die hem niet met grotere trots in ontvangst had kunnen nemen. Het succes van Véater werd natuurlijk gevierd in Nji-Sri met een knallende afterparty.

Aankomende week staan natuurlijk ook weer veel leuke activiteiten op de planning! Zo gaat Porculum 12 april op excursie naar een vleeskuikenstal en een biologische varkenshouderij. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf je snel in als je mee wil! Vrijdag vertrekt BTF op een Binex naar Texel en volgende week woensdag gaat de Sportcie bierfietsen. Kortom, jullie hoeven niet stil te zitten!

Liefs,

Het Bestuur