Verenigingsdieren

Jennie

 

Jennie is de verenigingskoe van “De Veetelers’'. Sinds begin 2015 staat ze op stal bij Carus. Haar vader is DELTA ATLANTIC en ze is 100% Holstein Friesian. Op 27 december (2012) is ze jarig. Ze weegt ongeveer 603 kg. Op 20 november 2015 is ze bevallen van een vaarskalfje. Hopelijk groeit ze op tot een waardige onderzoekskoe en staan ze over een poosje gezellig samen op stal. Als je toevallig een keertje op Carus bent, kun je haar herkennen aan het koenummer 5758.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rainbow

 

Rainbow is een jonge kat, twee jaar oud en blijft de komende jaren in Carus. Het is een nieuwsgierige, knuffelige kat. Als je op bezoek komt, komt ze je graag even begroeten. Ze is een opvallende verschijning, doordat ze twee verschillende kleuren ogen heeft, vandaar haar naam Rainbow. Voor het bezoeken van de katten op Carus in het kader van socialisatie, kun je contact opnemen met werkgroep verenigingsdieren via werkgroep.verenigingsdieren@wur.nl

 

 

 

 

 

 

 

Rinus

 

Rinus is een rustige en vriendelijke beer van 3 jaar. Het is een echte knuffelbeer, want hij houdt enorm van geaaid worden. Hij is op Carus aangehouden als big en is er dus al een hele tijd. In zijn stalletje staat hij lekker te gluren naar al het vrouwelijk schoon om zich heen. Hij wordt gebruikt voor de sperma-practica van toegepaste dierbiologie en als zoekbeer voor de berige zeugen.