Voorlichter Extern

Mendy van Toor

Hallo!

Mijn naam is Mendy van Toor, ik ben 21 jaar oud en ik ben afkomstig uit Deest, een dorpje in de buurt van Nijmegen. Ik ben vierdejaars Dierwetenschapper en net begonnen aan mijn Master. Tijdens mijn Master wil ik richting diervoeding en adaptatiefysiologie specialiseren.

Voordat ik geboren was, hadden mijn overgrootouders een gemend bedrijf met onder andere varkens, koeien en een boomgaard. Via mijn ouders is de liefde voor dieren bij mij gegroeid. Ik heb geen specifieke voorkeur voor een bepaalde diersoort, maar vind vooral verschillende kanten van het dier interessant. Nog steeds voel ik me dan ook erg op mijn plek in Wageningen tussen de Veetelers! In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en daarnaast vind ik het leuk om paard te rijden.

In voorgaande jaren heb ik veel ervaring op mogen doen in de Lustrumcommissie en Lustrum Symposiumcommissie. Deze commissies heb ik dan ook met veel plezier en enthousiasme gedaan. Daarnaast zal deze ervaring erg van pas komen in mijn functie als Voorlichter Extern. Van mijn tijd in het Bestuur hoop ik alsnog veel te leren en natuurlijk kijk ik uit naar een gezellige tijd.

Mocht je vragen hebben, of gewoon zin om te kletsen, spreek me dan gerust aan!

Groetjes Mendy