Voorlichter Extern

Dagmar Braamhaar

Hallo!

Mijn naam is Dagmar Braamhaar, 21 jaar oud en ik ben afkomstig uit Nijverdal, een dorpje in Twente. Ik ben vierdejaars Dierwetenschapper en dit collegejaar hou ik mij bezig met mijn bachelor thesis en het behalen van een tweedegraads bevoegdheid voor biologie. 

Ik heb geen agrarische achtergrond, maar mijn interesse in de veehouderij is gedurende de studie steeds meer toegenomen en daarbij is bij mij de nadruk komen te liggen op de herkauwers. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze om Dierwetenschappen te gaan studeren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te paardrijden, met vriendinnen af te spreken en ook help ik graag mee bij mijn vriend op de melkveehouderij.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier in het bestuur van de Schapen en Geiten Studie Club gezeten, waarbij ik o.a. secretaris en penningmeester ben geweest. Daarnaast heb ik bij de Buitexcie mogen helpen met het organiseren van een buitenlandse excursie naar Frankrijk.  De ervaringen die ik bij de SGSC en Buitexcie heb opgedaan hoop ik te kunnen gebruiken in mijn functie als Voorlichter Extern. Daarnaast kijk ik uit naar een hele gezellige tijd met veel nieuwe ervaringen.

Mocht je vragen hebben, of gewoon zin om te kletsen, spreek me dan gerust aan!

Groetjes Dagmar