vrijdag, maart 15, 2019 Nieuws 168
Hallo lieve Veetelers! Ik hoop dat iedereen afgelopen week goed gestuurd heeft en de tentamens glansrijk heeft gehaald. Aankomende week kunnen we weer met frisse moed beginnen aan periode 5. Er zijn de komende dagen een aantal activiteiten. Dinsdag 19 maart gaat Porculum op excursie naar de Dutch Poultry Expo. Wist je dat deze dag tevens ook de National Poultry Day is in Versailles, Ohio? Dit...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors