Almanakcie 36

De AlmanakCie is de commissie die de almanak maakt voor de studievereniging “De Veetelers”. Elk jaar werken een groep van acht enthousiaste studenten dag en nacht, waarbij ze vele lectures skippen en natuurlijk veel bier moeten drinken, om een fantastisch boek te maken waarmee alle mooie en iets mindere herinneringen staan die het afgelopen jaar zijn gebeurd.

De afgelopen maanden zijn we hard aan het werk geweest met  de  voorbereidingen van de 36ealmanak. Net als tot dit momenten zullen we de komende maanden bol zitten met plezier, veel gelach, hard werk, nog meer stress, sommige van ons  een beetje (veel) druk om genoeg punten te halen, alcohol om onze problemen te vergeten voor een avond en natuurlijk een heleboel enthousiasme om dit project tot realiseren. 

Net als onze naam van de commissie suggereert, de almanak is “going be LEGEND – wait for it... – DairY!”(barney Stinson, How I Met Your Mother). Nu onze functies bekend zijn, kunnen we beginnen met het echte werk en zullen we er voor dat jullie een ‘legendairy’ almanak gaan krijgen waar jullie nog lang op terug kan kijken als Veeteler of Veetelerin voor de rest of je leven.