donderdag, oktober 31, 2019 Nieuws 51
Lieve Veetelers, Periode twee is weer in volle gang en dat merk je ook in de activiteiten op de Veetelers kalender! Het Aquarius Lustre is begonnen en volgende week staan weer veel activiteiten gepland, waaronder de biercantus en het Aquarius Diner. Bovendien komt de Almanak uitreiking erg dichtbij! Mocht je interesse hebben in een bestuursfunctie dan komen er vanaf februari 2020 de functies...
maandag, oktober 07, 2019 Nieuws 95
Lieve Veetelers, Na een enorm geslaagd introductieweekend kunnen we maar kort uitbrakken in de collegebanken. Deze week staat woensdagavond onze wissel op de planning. Wij nodigen jullie allemaal uit om een borrel te komen drinken bij Loburg vanaf 22:00 op het feit dat Kees van Dijk en Robert van der Klis het bestuur gaan betreden! De donderdag kunnen we dan verder met netwerken bij de...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors