donderdag, februari 07, 2019 Nieuws 69
Lieve Veetelers, De herkansingsweken zijn voorbij en ik hoop dat iedereen zijn vakken heeft gehaald. Nu kunnen we de vierde periode weer beginnen met frisse energie! Natuurlijk zijn er ook weer genoeg activiteiten gepland deze week. Voel je weer een kind en ga trampoline springen met de Sportcie, kom langs bij de RFS Academy en feliciteer onze nieuwe bestuursleden tijdens de wisselborrel. Ik...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors