dinsdag, april 06, 2021 Nieuws 19
Beste Veetelers, Het lange paasweekend is weer afgelopen en week vier van periode vijf is officieel begonnen. Waar we vorige week nog lekker met z’n allen aan de Rijn konden liggen, moeten we deze week de wanten en sjaals weer van de zolder gaan halen Deze nieuwe week brengt weer een zeer interessante activiteit met zich mee, want op woensdag 7 april 2021 organiseert BTF een Anatomiemiddag. We hopen vele van jullie te zien bij deze activiteit. Houdoe! Het Bestuur

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors