woensdag, juni 05, 2019 Nieuws 43
Dierwetenschappers die de richting diervoeding op willen, kunnen zich weer opgeven voor de BSD-studiebeurs. De stichting zal dit jaar studiebeurzen ter waarde van maximaal € 2000 aan WUR studenten beschikbaar stellen. Start beurs € 500 Extra curriculaire activiteit € 1000 (aanvraag hiervoor indienen middels aanvraagformulier) Diploma en baan in de diervoedersector € 500 Aanmelden Studenten die...
zaterdag, mei 25, 2019 Nieuws 476
Lieve Veetelers, De eerste weken van periode 6 zitten er al weer op, de dagen worden zonniger en iedereen komt al een beetje in de vakantiestemming. Helaas moeten we niet vergeten dat er nog wel even gestudeerd moet worden om te knallen voor de laatste tentamens. Deze week vindt de Buitex Porculum naar Polen plaats, ik hoop dat het een mooie reis wordt! Verder is het dinsdag 28 mei precies 60...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors