zondag, januari 19, 2020 Nieuws 16
Beste leden, Van deze korte derde periode komt het einde alweer in zicht. Na deze week volgen de tentamen- en herkansingsweken waarin we elkaar helaas een tijdje moeten missen. Maar niet getreurd! Deze week kunnen je je nog scheurbuik eten tijdens het onbeperkt spareribs eten van Porculum op woensdag en gaan we los tijdens het Klein Integratiefeest op donderdag! Groetjes, Het Bestuur
maandag, januari 13, 2020 Nieuws 35
Beste leden, Deze week kunnen we woensdag weer ons fanatisme laten zien tijdens het bierpong tournooi. Laten we er weer een mooi feestje van maken! We zien jullie daar!

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors