zondag, maart 08, 2020 Nieuws 60
Deze week moet er weer hard geleerd worden want er staan weer tentamens op de planning. Gelukkig is er nog wel wat te doen in veetelers land om te ontspannen. Woensdag kun je mee met het bier bowlen en bitterballen. Kun je de frustratie van het leren eruit gooien, levert vast prachtige strikes op. Op donderdag kun je dan door naar de wekelijkse domibo die dit keer extra leerzaam is. Door de...
maandag, januari 27, 2020 Nieuws 157
Hoi Allemaal! Er is elke week veel te beleven bij “De Veetelers” maar afgelopen week was het hoogtepunt toch wel het gala. Voor sommigen was het dragen van hakken of een das misschien wat onwennig, maar we hebben een supermooi gala achter de rug waar we nog jaren naar terug zullen kijken! Groetjes, Het Bestuur

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors