maandag, oktober 07, 2019 Nieuws 42
Lieve Veetelers, Na een enorm geslaagd introductieweekend kunnen we maar kort uitbrakken in de collegebanken. Deze week staat woensdagavond onze wissel op de planning. Wij nodigen jullie allemaal uit om een borrel te komen drinken bij Loburg vanaf 22:00 op het feit dat Kees van Dijk en Robert van der Klis het bestuur gaan betreden! De donderdag kunnen we dan verder met netwerken bij de...
dinsdag, oktober 01, 2019 Nieuws 50
Vandaag op 1 oktober protesteren boeren uit het hele land. Vanochtend vroeg waren er al grote files op de snelwegen die door de boeren werden veroorzaakt. Uit alle windstreken kwamen trekkers aanrijden over de snelwegen. Hiermee willen ze graag het beeld veranderen dat in de media en in de politiek van hen wordt geschetst. We houden wél van ons vee en we geven wél om de wereld. We zorgen voor de...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors