maandag, maart 08, 2021 Nieuws 5
Beste Leden, Periode 4 van academisch jaar 2020-2021 is bijna voorbij en de laatste dagen worden hard leren en strijden voor de tentamens. Namens het gehele bestuur, succes met je tentamens! Afgelopen week waren er meerdere leuke en interessante activiteiten georganiseerd. De week begon met het RFS Kroegcollege op dinsdag 2 maart 2021. Tijdens het kroegcollege kreeg je een presentatie van 2 van de 3 bedrijven, naar keuze. De problemen en oplossingen rondom het verminderen van broeikasgassen zijn naar voren gekomen. Op woensdag 3 maart 2021 heeft Porculum een Crazy 99 georganiseerd....

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors