vrijdag, april 10, 2020 Nieuws 721
Beste leden, In verband met het coronavirus zijn alle activiteiten de komende periode afgelast, en vindt de rigro online plaats. Wanneer we meer weten over wanneer er activiteiten plaats kunnen vinden laten we dit weten. Sterkte en gezondheid gewenst in deze rare tijden! Groeten, Het Bestuur
zondag, maart 08, 2020 Nieuws 784
Deze week moet er weer hard geleerd worden want er staan weer tentamens op de planning. Gelukkig is er nog wel wat te doen in veetelers land om te ontspannen. Woensdag kun je mee met het bier bowlen en bitterballen. Kun je de frustratie van het leren eruit gooien, levert vast prachtige strikes op. Op donderdag kun je dan door naar de wekelijkse domibo die dit keer extra leerzaam is. Door de...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors