maandag, november 29, 2021 Nieuws 2
Beste Veetelers, Nu de dagen weer korter worden en de nachten weer een stukje langer worden, betekend dit maar 1 ding… de feestdagen komen er weer aan! Hopelijk hebben jullie in de afgelopen maanden toen Akcie feesten nog bestonden, genoeg reserves opgebouwd om deze barre winter te doorstaan. Voor de Veetelers die dit wat minder goed gelukt is, ook voor jullie is de kans er nog om het in te halen met de feestdagen! Ondanks het slechte nieuws omtrent de Covid-19 maatregelen hebben er alsnog een aantal mooie activiteiten plaatsgevonden. Zo had de 12 e Lustrumcie een ondercomissie avond op...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors