maandag, september 20, 2021 Nieuws 11
Beste Leden, Inmiddels zijn we alweer bijna halverwege periode 1. Vorige week gaf RFS de aftrap met hun ALV waarvan er deze week weer drie volgen van PFC, BTF en SGSC. Heb je interesse in één van de onderverenigingen, zorg dan dat je erbij bent! Verder is vorige week ook het programma van het Lustrum bekend gemaakt. Het Lustrum belooft een geweldige tijd te worden met ontzettend veel leuke en ook leerzame activiteiten. Wij wensen jullie deze week weer veel succes op de campus en hopelijk tot snel! Liefs, Het Bestuur

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors