maandag, december 02, 2019 Nieuws 53
Lieve leden Een nieuwe week is weer aangebroken voor “De Veetelers”. Deze week staat in het thema van het inhalen van al het gemiste leerwerk. Natuurlijk is er naast het leren nog genoeg te doen voor de tentamenstressloze mensen. Op maandag 2 december 2019 vindt de Sportcie boxing activiteit plaats waarbij we allen onze opgepropte haat eruit kunnen tikken. Op dinsdag is er de mogelijkheid om de...
donderdag, november 28, 2019 Nieuws 58
Lieve Veetelers, Het wordt weer een drukke week in Veetelersland, welke op maandag 25 November begint met een interessante discussieavond over stikstof. Imke de Boer, Laura Bromet en Wim de Vries komen vertellen over dit ontzettend actuele onderwerp. Op dinsdag vindt het Lustrum pub college van Aquarius plaats met het thema ‘The role of fish in circular food supply’ en op woensdag is de derde...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors