dinsdag, november 17, 2020 Nieuws 16
Beste Leden, De laatste twee maanden van het jaar zijn ingegaan. Dat is iets om na zo’n rustig jaar toch wel bij stil te staan. Activiteiten en feestjes waren er afgelopen jaar vrijwel niet. Toch viel er iets op bij zwarte piet. “De Veetelers” maakten er online toch wat moois van. Hij zag dat die vereniging dat best wel kan. En al zal de situatie nog even zo blijven misschien. Piet en Sint hopen jullie snel weer in de Woeste of Bunker te zien. Houd dit allemaal daarom nog even vol. Dan hebben we snel weer met een pilsje in de hand de grootste lol. Liefs, Het Bestuur

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors