maandag, oktober 18, 2021 Nieuws 24
Beste Veetelers, Het is inmiddels weer zover, de eerste tentamens van het jaar mogen weer eens gemaakt worden deze week. Jullie zullen al vast wel flink diep met de neus in de boeken hebben gezeten en sommigen van jullie zullen halverwege de week misschien al wel klaar zijn. Voor iedereen, houdt het nog eventjes vol, want wat komen er snel weer leuke activiteiten aan om naar uit te kijken! Voor de mensen die nog niet genoeg hebben gehad van het leren en van het onderwijs deze week, staat er nog wat moois te wachten. Zo zal volgende week de Student Representative Evening plaatsvinden, waarbij...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors