maandag, juni 07, 2021 Nieuws 57
Beste Leden, De eerste vier weken van periode 6 zitten er weer op en dat betekend voor veel studenten dan er weer een vak voorbij is. Nog maar een vak te gaan en dan is het vakantie. Gelukkig hebben we nog een paar weken met activiteiten om ons niet te vervelen. Afgelopen woensdag, 3 juni 2021, was er de Webinar van SGSC over de (globale) geitensector in samenwerking met Vitalvé. Op deze avond hebben we veel geleerd over de ontwikkelingen in de sector en het uitbreiden van de sector naar het buitenland. Helaas kon de TI Scavanger Hunt op zaterdag 5 Juni 2021 niet door gaan. Volgende week...

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors