maandag, januari 25, 2021 Nieuws 4
Beste Leden, Periode 3 van academisch jaar 2020-2021 is bijna voorbij en het strijden voor de tentamens is weer begonnen. Namens het gehele bestuur, veel succes met de (her)tentamens! Afgelopen week begon met de eerste sollicitatie avond. Tijdens deze avond hebben we te horen gekregen wat je wel en niet mag doen bij het schrijven van een sollicitatie brief en tijdens het gesprek. Op dinsdag 19 januari 2021 had BTF een college georganiseerd over wat je het kan en mag doen als je geliefde huisdier is overleden. Het was een treurig maar interessant college. De laatste activiteit van de week was...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors