Bestuur

bestuur_12_2018

Het Bestuur van studievereniging "De Veetelers" bestaat uit zes enthousiaste studenten, die veel tijd en energie steken in het draaiende houden van de vereniging. Het Bestuur bestaat uit de voorzitter, die de algemene leiding in handen heeft, de secretaris draagt zorg voor de administratie, inkomende post en de notulen en de penningmeester beheert de financiën. De onderwijscommissaris houden zich bezig met het verbeteren en vernieuwen van de onderwijsprogramma's en voorlichtingsdagen. De voorlichter intern draagt zorg voor de verschillende commissies en de voorlichter extern onderhoudt de contacten met de wereld buiten Zodiac. Naast het draaiende houden van de vereniging vervult het Bestuur ook een representatieve functie. Al dan niet in onze bestuurspakken en veetelersstropdassen bezoeken we recepties, almanakuitreikingen, bestuurswissels van andere studieverenigingen, hoogleraren en medewerkers van Zodiac.

Elke dinsdagmiddag om 13:00 uur vindt de wekelijkse ledenvergadering, de rigro, plaats. De rigro is toegankelijk voor alle leden van de studievereniging en tijdens de rigro wordt het reilen en zeilen van "De Veetelers" besproken en komen diverse onderwijszaken aan bod.

Wil je ervaring opdoen met organiseren en vergaderen? Meld je dan voor commissiewerk aan bij het Bestuur.

Je kunt ons contacten via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Charlotte Visser (Voorzitter)
Rianne Planjé (Secretaris)
Jimmy Bast (Penningmeester)
Joëlle Benschop (Onderwijscommissaris)
Kevin Kooy (Voorlichter Intern)
Lara van Veen (Voorlichter Extern)