Aquarius

Ondervereniging voor Aquacultuur en visserij

Leden: ± 170

Hallo allemaal,

Ondervereniging Aquarius staat voor alles wat met vissen, visserij en aquacultuur te maken heeft. Elk jaar organiseren we daarom meerdere excursies naar onder andere visvijvers, viskwekerijen, onderzoeksinstituten en congressen. Ieder jaar wordt er een Binex en/of Buitex georganiseerd. Verder hebben wij een nauwe band met de NGvA en AFI (Nederlands Genootschap voor Aquacultuur) waar wij activiteiten mee organiseren.

De visserijsector is erg in beweging en aquacultuur is steeds meer in opkomst, en daardoor valt er voor Aquarius dus nog genoeg te onderzoeken en te ontdekken! Momenteel heeft Aquarius rond de 80 leden die geïnteresseerd zijn in zoet en zout water vissen, aquaria, aquacultuur en/of visserij.

Aquarius houdt zich niet alleen bezig met het organiseren van excursies en discussieavonden. Gezelligheid staat bij ons ook hoog op de agenda en daarom organiseren we elk jaar een barbecue en gaan we regelmatig gezamenlijk vissen of borrelen. Deelname hieraan is uiteraard heel gezellig, maar niet verplicht als je lid bent. Geïnteresseerd geraakt? Mail snel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), schiet iemand aan van het bestuur en ga gewoon een keer mee met een activiteit!

Groeten het Aquarius bestuur,
Aquarius Hoog!

 

 
Chris Ten Napel Voorzitter
Lidewij van 't Klooster Secretaris
Bas Broeders Penningmeester
Ida van der Ven Algemeen Bestuurslid
   
   
   

 

Sponsors