Véater

Bornsesteeg, Wageningen - 2 oktober 2019. Véater 2020 is onlangs bij elkaar gekomen. Na een lange en dorstige avondvergadering hebben de nieuwe acteurs en actrices zich aan elkaar voorgesteld. Tijdens diezelfde avond is de groep gevormd en is 'ie traditiegetrouw afgesloten in de Woeste Hoeve. In deze gemêleerde groep zitten véél, ik herhaal, véél verschillende studenten.

Allen maken zij – natuurlijk – kans op de Nederlandse Theater Prijzen, maar voordat zij in de prijzen zullen vallen, zullen zij hun absolute meesterwerk neerzetten: Véater 2020. Het belooft een ongekend spannende, grappige, verrassende en vooral vermakelijke avond te worden.

Wij hebben er nú al zin! Kun je nagaan, nog meer dan een half jaar wachten en we zijn er nu al mee bezig. In de komende weken wordt de naam van de commissie hier en op onze facebook bekend gemaakt en zullen zij op verschillende activiteiten herkenbaar aanwezig zijn. Véater 2020 is officieel gestart met de volgende cast, productieleiders, decorbouwers, alleskunners, regieassistentes, productieassistentes, duizendpoters, tekstbewerkers en schatkistbewaarders:

Benthe klein Koerkamp Contactpersoon
Ida van de Ven Penningmeester 
Iris de Munck Secretaris 
Sofie Radstaak  
Lillie Zegeling  
Anouk Hagens  
Jesse Gravendeel  
Gijs van Beilen