maandag, september 26, 2022 Nieuws 4
De eerste twee rigro’s van het jaar zijn alweer geweest! Deze waren zoals gewoonlijk was voor de HR wijzigingen elke week. Nu, na een pauze van een week, staat de nieuwe rigro voor de deur! Met leuke activiteiten wachtend voor de deur, begint de maandag. Veel onderverenigingen hebben hun GMM deze week, met de hoop het nieuwe jaar een goede start te geven. Daarnaast staat een excursie naar Agruniek Rijnvallei met TI, het bachelor weekend volgende week en Porculum Lustrum op de agenda! Vergeet niet te studeren eens in de zoveel tijd! The Board

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors