maandag, mei 16, 2022 Nieuws 29
Beste Veetelers, We zijn alweer een week in periode 6, wat gaat de tijd toch snel. Over een paar weken kunnen we vakantie gaan vieren na een welverdiend jaar. Iedereen heeft hard gewerkt om de ECTS binnen te krijgen dus een vakantie is dan wel op zijn plek. Voor we over vakantie na kunnen denken hebben we deze week eerst een Bestuursactiviteit, deze zal plaatsvinden aanstaande donderdag. Tijdens de activiteit gaan we een escaperoom doen, ook het bestuur zal opgesloten worden. Naast deze leuke activiteit kunnen we ook gaan uitkijken naar de Bestuurswissel die volgende week plaats zal vinden....

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors