dinsdag, mei 21, 2024 Nieuws 164
Lieve Veetelers, Wat vliegt de tijd, we zitten onderhand in de tweede week van periode 6. We hopen dat je geniet van de laatste weken gevuld met activiteiten voordat de zomervakantie er weer aankomt! Hopelijk zien we je tijdens een van de vele leuke activiteiten die eraan komen, wellicht tijdens de Bestuurswissel, Véater of de boerengames! Het Bestuur.

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsoren

Head Sponsors

Sub Sponsors