maandag, mei 10, 2021 Nieuws 15
Beste Leden, De tijd vliegt en we zijn alweer aan de zesde en laatste periode van academisch jaar 2020-2021 begonnen. Nog twee maanden bikkelen en dan is het alweer zomer vakantie. Gelukkig kan er tussen het bikkelen door genoten worden van leuke activiteiten. De periode wordt afgetrapt met een EscaLoWa activiteit van de Akcie op dinsdag 11 mei waarbij leuke spots zullen worden bezocht tijdens de wandeling. Helaas is het aantal inschrijvingen voor deze activiteit erg beperkt, maar wees niet getreurd want er komt nog veel meer leuks aan in periode 6. Aanstaande dinsdag 25 mei zal het bestuur...

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors