Het is ruim twee jaar geleden dat er voor het laatst een Véater commissie is opgericht. Helaas konden deze acteurs en actrices door Corona hun meesterwerk niet op toneel laten zien. Nu, ruim drie jaar na het laatste Véater optreden, hebben we eindelijk weer groen licht gekregen!

In september 2022 was Véater 2023 helemaal compleet en konden we aan de slag. We maakten kennis met onze regisseur, waarna al snel het stuk werd gekozen en de rollen werden verdeeld. Op het moment komen wij nog iedere woensdag avond samen, waarbij we voorafgaand aan de repetitie gezamenlijk eten en geregeld de repetitie afsluiten met een bezoekje aan de Woeste Hoeve. Zeer binnenkort zullen wij hier in onze gloednieuwe commissie polo’s weer een dansje wagen!

Nog iets meer dan twee maandjes wachten en dan is het zover! Op maandag 15 en dinsdag 16 mei zullen wij ons theater stuk voor jullie opvoeren in Theater Junushoff. Wij kunnen niet wachten om jullie te laten zien waar wij al die tijd mee bezig zijn geweest. Het belooft een zeer spannende, grappige verrassende en vooral vermakelijke avond te worden.

Groetjes,

Véater 2023 “De Veetelers”

Deception ‘Fake it till you make it!’

Jesse Gravendeel

Contactpersoon

Tim Lammersen

Penningmeester 

Floor van den Heuvel

Secretaris 

Daniel List

 

Fleur Gorissen

 

Isa Lammersen

 

Sanne Konijn

 

Jip te Velde

 

Wessel Kok