Ondervereniging voor de Aquatische sector

Leden: ± 150

Hallo allemaal,

Ondervereniging Aquarius staat voor alles wat met vissen, visserij en aquacultuur te maken heeft. Elk jaar organiseren we daarom meerdere excursies naar onder andere visvijvers, viskwekerijen, onderzoeksinstituten en congressen. Daarnaast vindt er jaarlijks een thesis- en banenmarkt plaats waarbij we studenten helpen in hun carrière. Verder hebben wij een nauwe band met onze sponsoren uit het werkveld en het onderwijs, waar wij ook activiteiten mee organiseren.

De aquatische sector is erg divers, in beweging en steeds meer in opkomst, en daardoor valt er voor Aquarius nog genoeg te onderzoeken en te ontdekken! De afgelopen jaren is Aquarius erg gegroeid als ondervereniging; we hebben momenteel rond de 150 leden die geïnteresseerd zijn in zoet- en zoutwater vissen, aquaria, aquacultuur, ecologie, duiken, visserijen, en nog veel meer! Iedereen is welkom, van welke studie/richting dan ook.

Aquarius houdt zich niet alleen bezig met het organiseren van excursies en discussieavonden. Gezelligheid staat bij ons ook hoog op de agenda en daarom organiseren wij ook regelmatig barbecues, borrels, of we gaan gezamenlijk vissen of sushi maken. Deelname hieraan is uiteraard heel gezellig, maar niet verplicht als je lid bent. Geïnteresseerd geraakt? Mail snel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), schiet iemand aan van het bestuur en ga gewoon een keer mee met een activiteit!

Groeten het Aquarius bestuur,
Aquarius Hoog!
 
 
Dirk Pas Voorzitter
Anna Kalkwijk Secretaris
Jaimy Eisen Penningmeester
Jamila Hasselbaink Voorlichter Extern
Benthe klein Koerkamp Algemeen Bestuurslid

 

Sponsoren: