Het Bestuur van studievereniging "De Veetelers" bestaat uit zeven enthousiaste studenten, die veel tijd en energie steken in het draaiende houden van de vereniging. Het Bestuur bestaat uit de voorzitter, die de algemene leiding in handen heeft en contact houdt met de ereleden, de secretaris draagt zorg voor de administratie, inkomende post en de notulen en de penningmeester beheert de financiën. De onderwijscommissaris I en onderwijscommissaris-II houden zich bezig met het verbeteren en vernieuwen van de onderwijsprogramma's en voorlichtingsdagen voor respectievelijk Bachelor en Master. De voorlichter intern draagt zorg voor de verschillende commissies en de voorlichter extern onderhoudt de contacten met de externen. Naast het draaiende houden van de vereniging vervult het Bestuur ook een representatieve functie. Al dan niet in onze bestuurspakken en veetelersstropdassen bezoeken we almanakuitreikingen, bestuurswissels van andere studieverenigingen, hoogleraren en medewerkers van Zodiac.

Om de week op dinsdagmiddag om 12:30 uur vindt de ledenvergadering oftewel rigro, plaats. De rigro is toegankelijk voor alle leden van de studievereniging en tijdens de rigro wordt het reilen en zeilen van "De Veetelers" besproken en komen diverse onderwijszaken aan bod.

Wil je ervaring opdoen met organiseren en vergaderen? Meld je dan voor commissiewerk aan bij het Bestuur.

Je kunt ons contacten via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flore Brouns (Voorzitter)
Dieuwke Dillingh (Secretaris)
Annika Rijlaarsdam (Penningmeester)
Lieke de Brouwer (Onderwijscommissaris I)
Reza van Welie (Onderwijscommissaris II)
Jorn Wolterink (Voorlichter Intern)
Britt de Winter (Voorlichter Extern)