Hier volgt een belangrijke tekst:
Ben je zo'n luie millennial die geen zin heeft om het hele onderstaande stuk te lezen? Hier dan nog even een samenvatting: Alle studenten Dierwetenschappen zijn hierbij van harte welkom bij de wekelijkse Domibo (Donderdagmiddagborrel, red.) in de centrale hal van het Zodiac om 16.30 uur! Bier, radler, fris en chips staan klaar.

Is er in jouw studententijd geen sprake van enige vorm van routine. Breng jij steevast meerdere uren in de verkeerde colleges door? Zit jij met de kameraden netjes te wachten op de Rigro bij de deur van A0107 in het Zodiac, maar blijkt de Rigro in het Forum te zijn? Lijkt de dynamiek in jouw studietijd nog het meest op het regeringsbeleid van de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider Kim Jung-Un van de 조선민주주의인민공화국? Geen nood. Wij hebben een stukje houvast op deze verschroeide aarde, een rots in de branding, een toevluchtsoord, een Walhalla in de chaos van het dagelijkse leven. Wij hebben voor u de....

.....Domibo! Het vaste routine moment in de week. Elke donderdag vanaf 16.30 uur in de centrale hal van het Zodiac. Een groep studenten zocht een moment om wekelijks tot rust te komen. Allemaal fanatiek Veeteler moest dit natuurlijk een officiële commissie worden. Geprobeerd is om systematisch de Domibo uit te schakelen, geprobeerd is elke politieke volwassenwording van de DoMiBoCo binnen de vereniging in de kiem te smoren. Gelukkig vierde het recht zegen en zijn de schuldigen tijdens de biercantus toepasselijk gestraft.

Voor €0,00 kun je al een middag naar de Domibo! Geen servicekosten, geen parkeerkosten, gratis toiletten, zonder meerkosten kunnen genieten van muziek. En als kers op de taart. Bij het drinken van maar liefst HONDERD heerlijke biertjes kom jij in de hall of fame, de lijst der lijsten, het rode boekje van de Domibo, de “Club van Honderd”!

Met bovendien een eigen spetterend DoMiBo-lied is het elke donderdagmiddag weer een feest.

Met trots gepresenteerd door:

Fieke Krol

Hugo Garstenveld

Joas van der Linden

Tim Lammersen

Wiebe Kemp