Voorlichter Intern

Voorlichter Intern

Hoi allemaal!

Mijn naam is Wiebe Kemp, ik ben 21 jaar en kom uit IJsselstein, een kleine stad vlak naast Utrecht. Hier ben ik opgegroeid op een prachtig melkveebedrijf waar wij zo’n 100 dieren hebben. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik voor de studie Animal Sciences heb gekozen! Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor en ben ik van plan om in 2022 te beginnen met mijn master.

De meesten van jullie zullen mij vast wel herkennen van AlmanakCie 36 ‘Legendairy’ of van Porculum, waar ik een tijdje als voorzitter heb mogen functioneren. “De Veetelers” heeft mij de afgelopen jaren een hele hoop mooie dingen gebracht en ook heb ik hier veel mogen leren. Ik ben dan ook blij dat ik met mijn taak als Voorlichter Intern wat terug kan doen en wat kan betekenen voor de vereniging.

Naast al dat commissiewerk vindt ik het ook leuk om een balletje te trappen op het voetbalveld met wat vrienden, maar ook om uiteraard de 3e en belangrijkste helft mee te pakken.

Ik kijk erg uit naar het aankomende bestuursjaar en hoop veel van mijn eigen enthousiasme voor commissies en het organiseren van activiteiten mee te mogen geven aan jullie!

Ben je geïnteresseerd voor een commissie of heb je gewoon zin in een vlotte babbel? Schroom dan niet om me aan te spreken of stuur me een berichtje!

Groetjes,

Wiebe Kemp