Voorzitter

Hallo iedereen,

Mijn naam is Flore Brouns, 22 jaar oud en ik sta op het punt om aan mijn masteropleiding te beginnen. Bij mijn ouders woon ik in Oosterhout, een klein dorpje in Brabant, en nee, ik woon niet op een boerderij ;) Maar mijn passie voor dieren, vooral paarden en honden, is er al sinds jongs af aan.

Toen ik in aanraking kwam met de studie Animalsciences was mijn interesse meteen groot. Mijn liefde voor de veehouderij ontwikkelde zich voornamelijk tijdens mijn tweede jaar van mijn bachelor, naarmate ik meer betrokken raakte bij “De Veetelers”.Naast studeren ben ik ook al actief geweest bij verschillende commissies bij “De Veetelers”. Je herkent mij misschien wel als het ‘paardenmeisje’ van de PFC of van Almanakcie 40. Naast de gezellige bijeenkomsten en borrels zul je mij in de vrije tijd die ik nog heb waarschijnlijk vinden in de sportschool. Zoals je kunt zien ben ik nu al dol op mijn tijd in Wageningen en bij “De Veetelers”.

Ik vind het geweldig dat ik deel mag uitmaken van het bestuur “De Veetelers” en hoop dat ik als voorzitter voor iedereen een luisterend oor of aanspreekpunt kan zijn. Voor een praatje of als je vragen hebt, kun je altijd bij mij terecht! Ik hoop jullie allemaal heel snel te ontmoeten!

Groetjes,

Flore