Sollicie

Beste Veetelers en Veetelerinnen 

Zijn de laatste studiepuntjes in zicht en sta je te popelen om aan het werk te gaan? Of moet je nog een tijdje studeren en ben je op zoek naar een stage? Dan is de Sollicitatiecursus iets voor jou! 

De Sollicitatiecursus is de ideale mogelijkheid om te leren hoe je sollicitatiebrieven schrijft, een CV opstelt en sollicitatiegesprekken voert. Daarnaast kom je op deze manier in contact met verschillende bedrijven en ontmoet je misschien je toekomstige werkgever. 

De sollicitatiecursus zal bestaan uit vijf bijeenkomsten welke plaats zullen vinden van januari tot en met april 2021: 

  • Introductieavond op maandag 18 januari 2021, op campus 
  • Gerichte sollicitatiebrieven op donderdag 4 maart 2021, op campus 
  • Open sollicitatiebrieven op donderdag 1 april 2021, op campus 
  • Twee sollicitatiegesprekken in de periode van maandag 12 april 2021 tot en met vrijdag 23 april 2021, bij het bedrijf van de sollicitatie 

We hopen jullie dan ook allen te zien! Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de dan geldende Corona-regels.  

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En houd je mail in de gaten voor informatie over het inschrijven voor de cursus! 

 

Groetjes, 

Sollicie 2021 

Sven Beekman 

Anouk Hagens 

Anna Klaver 

Merlot Stolk