De studievereniging heeft op de Universiteit twee kamers beschikbaar. De kamers zijn sfeervol ingericht en het bestuur probeert de kamers bij te houden. De ruimtes zijn bedoeld om te vergaderen, tijd te verdrijven of gezellig te kletsen met je mede-Veetelers. In de kamers worden ook diverse documenten opgeslagen en gearchiveerd. Onderverenigingen en commissies hebben hun eigen opslagplank. 'De Veetelers' heeft in twee gebouwen op de campus kamers. Een in 'Forum' en een in 'Zodiac'. 


In het 'Forum' is een Veetelerskamer. Hier bevinden zich diverse opslagplaatsen voor commissies en onderverenigingen, een koffiepas, de grote tafel, drie computers, een printer, de aftekenlijst voor de kamer en een bankstel. De sleutel voor deze kamer kan bij de receptie worden gevraagd, hiervoor heb je je WUR-card nodig. 

 

In het 'Zodiac', hét gebouw voor Dierwetenschappers, is ook een kamers. In de Zodiac kamer zijn ook drie computers, een koelkast, de aftekenlijst voor de camera's, een koffiepas en een aantal archiefkasten. A 0107 is een vergaderruimte waar vaak de wekelijkse 'Rigro' wordt georganiseerd.