Voorlichter Extern

 

Hoii Veetelers/Veetelerinnen!

Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Hannah Koskamp en ben 22 jaar oud. Ik kom uit het oosten van het land, uit de Achterhoek en woon hier al heel mijn leven op een melkveebedrijf met ±100 koeien, bijbehorend jongvee, een hond en een kat. Ik ben bezig met mijn 1e jaar van de Master Animal Sciences en ben ik momenteel bezig met het volgen van vakken bij APS en ADP.

Sinds mijn eerste jaar ben ik al actief bij de Veetelers. Zo werd ik in april van mijn eerste jaar gevraagd voor de 12de Lustrumcie en was ik daardoor ook onderdeel van de Openingcie en de Bedrijvendagcie. Vooral de laatste heeft mijn interesse in het zijn van Voorlichter Extern aangewakkerd. Maar voor de Lustrumcie was ook al deel van de DEC. 

Ik heb ongelofelijk veel zin in het komende jaar en hoop veel dingen te leren over de vereniging, de leden, de bedrijven en de sector waarin wij later mogelijk gaan werken. Mocht je vragen hebben over mij, mijn functie, de Veetelers of iets compleet anders: vraag het vooral, ik ben altijd in voor een babbeltje.

Groetjes,

Hannah