De Discuscie

De Discuscie is een gepassioneerde commissie die vijf keer per jaar geweldige Discussieavonden organiseert, geheel in het Engels. We werken regelmatig samen met deelverenigingen, andere onderzoeken of de NZV. De onderwerpen van deze avonden lopen sterk uiteen, maar hebben één ding gemeen: het heeft alles te maken met onze studie Dierwetenschappen.

Wij als commissie regelen voor de avond drie tot vier sprekers uit verschillende hoeken van de sector die veel weten over het onderwerp in kwestie, maar die stuk voor stuk een andere kant van het verhaal weten te belichten. Nadat de sprekers hebben gesproken, is er een discussie tussen de sprekers, maar er is veel interactie met de zaal. De dagvoorzitter, die de hele avond in goede banen leidt, zal er ook voor zorgen dat deze discussie soepel verloopt. Na afloop is er een klein drankje. Hier kun je onder het genot van een biertje naar hartenlust verder discussiëren.

Wil je je kennis over actuele onderwerpen binnen het veetelersland uitbreiden en/of in gesprek gaan met medestudenten, alumni en de sprekers? Houd je mail in de gaten voor de uitnodigingen en wees welkom op onze volgende discussieavond!

Wil je samen met ons zo'n avond organiseren waarbij je veel mensen in de sector gaat benaderen en zo je netwerk op een leuke manier uitbreidt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!!

Wendy Scholten - Voorzitter
 
Annemarie Hoving - Ondervoorzitter
 
Kirsten Versteeg - Secretaris
 
Laura Berbee - Penningmeester
 
Odylia van Rechteren - PR-manager
 
Annefleur Bos - Algemeen lid