Discuscie

 

 

De Discuscie is een gedreven commissie die vijf keer per jaar een geweldige Discuscieavond organiseert. De onderwerpen van deze avonden lopen erg uiteen, maar hebben een ding gemeen: het heeft alles te maken met onze studie dierwetenschappen.

Wij als commissie regelen twee tot drie sprekers die veel van het te bespreken onderwerp af weten, maar elk een andere kant van het verhaal weten te vertellen. Nadat de sprekers aan het woord zijn geweest volgt er een discussie tussen de sprekers, maar is er vooral veel interactie met de zaal. De dagvoorzitter die de hele avond in goede banen leidt, zal ook zorgen dat deze discussie goed verloopt. Wanneer iedereen zijn zegje heeft gedaan, of wanneer gewoonweg de tijd op is, volgt er een borrel. Hier kan men nog naar hartlust verder discussiëren onder het genot van een biertje.

Wil jij je kennis over actuele onderwerpen binnen veetelersland uitbreiden of je kennis spuien? Houdt je mail goed in de gaten en voel je welkom bij onze volgende discussieavond!

Lijkt het jou leuk om zo een avond te organiseren, waarin je veel mensen in de sector zal benaderen en zo je netwerk op een leuke manier uitbreidt? Schroom niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Laurens Rutten - Voorzitter 

Stan Hendriks - Secretaris

Pieter Fleerakkers - Penningmeester

Willeke Weewer - Algemeen Lid

Roos Laffeber - Algemeen Lid

Jasper van der Veek - Algemeen Lid

Babette Benschop - Algemeen Lid

Maxime Landwier - Algemeen Lid