DiscusCie

De DiscusCie 

De DiscusCie is een gedreven commissie die vijf keer per jaar een geweldige Discussieavond organiseert, volledig in het Engels. Regelmatig gaan wij de samenwerking aan met onderverenigingen, andere studies of de NZV. De onderwerpen van deze avonden lopen erg uiteen, maar hebben een ding gemeen: het heeft alles te maken met onze studie Animal Sciences.

Wij als commissie regelen voor de avond drie tot vier sprekers vanuit verschillende hoeken van de sector die veel van het onderwerp in kwestie afweten, maar elk een andere kant van het verhaal weten te belichten. Nadat de sprekers aan het woord zijn geweest volgt er een discussie tussen de sprekers, maar is er vooral veel interactie met de zaal. De dagvoorzitter die de hele avond in goede banen leidt, zal ook zorgen dat deze discussie goed verloopt. Na afloop volgt er een kleine borrel. Hier kan men nog naar hartlust verder discussiëren onder het genot van een biertje.

Wil jij je kennis over actuele onderwerpen binnen veetelersland uitbreiden en/of de discussie aangaan met medestudenten, alumni en de sprekers? Houd je mail in de gaten voor de uitnodigingen en wees welkom bij onze volgende discussieavond!

Lijkt het jou nou leuk om samen met ons zo'n avond te organiseren waarbij je veel mensen in de sector zal benaderen en zo je netwerk op een leuke manier kan uitbreiden? Schroom niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!!

 

Shirley Rongen - Voorzitter 

Bruno Winters - Vice Voorzitter

Jorn Wolterink - Secretaris

Krijnard Klaassen - Penningmeester

Marion Ravenstijn - Promotionaris / Commissaris Extern

Faan van Ommeren - Algemeen lid