Penningmeester

Penningmeester

Hey allemaal,

 

Misschien kennen jullie mij van Lustrum-Almanakcie 38, misschien ook helemaal niet! Ik ben Eline de Boer, 20 jaar en ik kom uit een klein dorpje onder de rook van Amsterdam; Muiden. Helaas kom ik niet van de boerderij, maar uit een doodnormaal rijtjeshuis. Desondanks heb ik mijn eigen weg naar de boerderij wel gevonden! Ik werk nu met heel veel plezier op twee melkveebedrijven, eentje thuis-thuis en eentje vlakbij Wageningen. Verder heb ik wel is een geit gemolken, ben ik tijdens het lammer seizoen van de partij op de boerderij en zou ik de binnenkant van een kippen en/of varkensstal graag eens willen zien! Daarnaast rijd ik al erg lang paard, en ben ik nu trotse eigenaar van een zeven jarige, IJslandse merrie. Zij staat ook in Wageningen gestald, vlak bij het bos. Buiten alle studietijd en gezelligheid, ben ik dus vaak in het bos te vinden!

 

Ik zit in het tweede jaar van mijn Bachelor. Hoewel mijn tijd als Veeteler nog relatief kort is, heb ik ervaring mogen opdoen in de Almanak die tijdens het Lustrum wordt uitgebracht (LA-38). Dit is een enorm leuke tijd geweest, en hier kan ik tot maart nog even van genieten!

 

Als laatste voel ik me enorm vereerd dat ik de bestuurspost penningmeester op me mag nemen, en ga ik er alles aan doen om er een mooi jaar van te maken. Daarnaast zie ik er erg naar uit jullie allemaal te leren kennen, dus twijfel niet om eens een gezellig praatje te maken!

 

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Eline