Van het Bestuur

Beste Leden,

 

Wat een prachtig weer hebben we de laatste weken gehad en het houdt voorlopig nog even niet op. Vorige week hadden we erg veel plezier met RFS. De RFS Beergames trokken veel participanten en de creativiteit van de studenten was fantastisch. Helaas ging de pubquiz van Porculum niet door, maar we weten zeker dat Porculum deze leuke activiteit bewaart zodat we het een andere keer kunnen spelen.

Deze week heeft als thema ‘oranje’ en ‘studeren’. Misschien lijkt het alsof deze twee niks gemeen hebben, maar we zullen niet verast zijn als je op Koningsdag een oranje tompouce eet tijdens het harde studeren voor de examens. Soms moet je jezelf ook belonen. Dit jaar kunnen we opnieuw niet naar de rommelmarkt of spijkerpoepen met een groep vrienden, maar zorg ervoor dat je genoeg relaxed deze week. Onderwijs is net zo belangrijk als je mentale gezondheid.

Niet alleen kan je deze week hard studeren, maar je kan ook nog eens nadenken over je toekomst. Tijdens de Internship Information Evening aankomende woensdag, zal de StiCie er voor zorgen dat jij genoeg weet over stages. Ze hebben studenten uitgenodigd om te praten over hun ervaringen en we zijn er zeker van dat dit een succesvolle avond zal zijn. Vergeet niet om je nog in te schrijven!

 

Liefs,

 

Het Bestuur