Beste Leden,

Wat was het weer een mooie en gezellige week. Afgelopen woensdag was de Algemene Ledenvergadering van Aquarius. Aquarius had een interessante spreker uitgenodigd. Deze spreker kwam van het bedrijf Protix en sprak over het gebruik van insecten in het voer van verschillende dieren. Dit zou volgens hen beter zijn voor het milieu.

 

Afgelopen vrijdag was de allereerste meeloopdag op de campus georganiseerd door de Student for a day Committee. Het was een zeer geslaagde dag met veel enthousiaste meelopers. Sinds de Student for a day Committee van studievereniging “De Veetelers” een van de weinige was die een offline meeloopdag had georganiseerd, gaf dit studenten die nog twijfelde over een studie aan de WUR de kans om de campus te ontdekken.

Deze week staan er opnieuw leuke activiteiten op de agenda. Dinsdag zal de eerste offline discussie avond plaats vinden van de Discuscie en SGSC zal geïnteresseerde meenemen naar een geitenboerderij. Woensdag zal de Algemene Ledenvergadering van Porculum zich afspelen en donderdag staat een Bonfire Night georganiseerd door Team International op het programma. Wij hebben zin om iedereen weer te zien!

Liefs,
Het Bestuur