Beste Veetelers,

 

De hertentamen weken zijn net voorbij en iedereen zit alweer volop in periode 4. De ene heeft kunnen genieten van twee weken vakantie en de ander heeft twee weken hard zitten blokken om nog wat extra ECTS in de wacht te slepen. Om iedereen een beetje op te beuren hebben wij als “De Veetelers” de perfecte kans om even niet aan leren en studeren te denken.

 

Op dinsdag is namelijk onze Bestuurswissel. Hier kunnen leden, bestuursleden en oud-bestuursleden elkaar eindelijk weer zien na een lange periode van thuis zitten. Het is tijd om een nieuwe periode in te gaan voor de leden en voor het bestuur. Dit gaan we natuurlijk vieren met een drankje en een dansje.

 

Daarnaast gaan we niet alleen feestjes vieren deze week. Ook staat de eerste online open dag van 2022 weer voor de deur. Dit keer is het alleen een Master online open dag, deze dag zal donderdag plaatsvinden. Donderdag zullen nationale en internationale studenten samen met het onderwijs team weer proberen nieuwe studenten in de wacht te slepen. Laten we hopen voor leuke nieuwe toekomstige veetelers.

 

Veel plezier deze week met het feest!

 

Liefs,

 

Het Bestuur