Beste leden,

 

Week 3 van periode 4 is alweer aangebroken, nog een week en dan zijn de tentamens er alweer. Gelukkig hebben veel van ons de stress weg kunnen feesten tijdens carnaval afgelopen weekend. Ik hoop dat iedereen er weer volop van heeft kunnen genieten.

Deze week staan er ook weer wat activiteiten op de planning. Zo organiseert BTF op maandagavond een interessante lecture over welfare and behaviour problems in pet shops. Het Lustrum van “De Veetelers” komt ook al erg dichtbij. Daarom is het aanstaande dinsdag tijd voor de danslessen georganiseerd door de Galacie. Voor iedereen die het nieuwe jaar nog goed wil starten organiseert Aquarius een New Year’s Dive.

Om in de sportieve sferen te blijven kun je woensdag ook nog met de Sportcie activiteit meedoen: Bier, Bowlen en Bitterballen. Om de week af te sluiten organiseert RFS donderdagavond een RFS academy, waar sprekers van vier bedrijven een praatje zullen houden over het thema: ‘In what way does the company stimulate the grazing of cows?’. Het belooft een interessante avond te worden.

Ik wil iedereen veel succes en plezier wensen komende week.

 

Liefs,

Het Bestuur