Werkstudent/Junior Beoordelaar Melkvee

 • Nederland, Utrecht, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Agrocontrol valt onder de SGS businessline Knowledge Solutions en houdt zich bezig met het controleren en beheren van alle kwaliteitsaspecten gedurende de gehele handelsketen op het gebied van vee, vlees, vis, landbouw, tuinbouw en sierteelt. Een van onze activiteiten is het uitvoeren van audits, inspecties en certificering van bedrijven met melkvee.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar junioren, starters en/of werkstudenten met een agrarische achtergrond! Locatie maakt niet uit gezien we werken over heel Nederland waarbij je deels remote kan werken. Het betreft een project waarbij samen met melkveehouders een administratieve check van hun bedrijf wordt gedaan op CO2 indicatoren. Een interessante (bij)baan waar je naast flexibilteit, goede voorwaarden ook inhoudelijk veel kan betekenen.

De beoordelingen duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en kunnen flexibel worden ingepland. Zodoende kun je in bepaalde perioden bijvoorbeeld fulltime werken en gedurende weken waarin je colleges, tentamens of andere werkzaamheden hebt alleen op de dagen die je het beste uitkomen. Helemaal fulltime of ook in vakanties parttime, aan jou de keus!

Deze beoordelingen zijn gericht op een carbon reduction plan om te kijken hoever de boeren ervoor staan om de carbon footprint zo klein mogelijk te maken in de toekomst bij hun melkveehouderij.

De beoordelingen worden gedaan zowel op locatie bij de klant als online (via Teams). Naast het uitvoeren van deze beoordelingen schrijf je ook een korte rapportage over de bevindingen. Het hele traject voor loopt van mei tot eind 2022, voor deze periode zijn we daarom ook opzoek naar studenten of starters die graag relevante werkervaring willen opdoen. Mocht dat bevallen van beide kanten dan kijken we zeker naar de mogelijkheid om te blijven werken bij ons als inspecteur of auditor!

Functie-eisen

Om bij ons aan de slag te kunnen zit je minimaal in het 3de of 4de jaar van een HBO agrarische opleiding (Bijv. op de HAS) waarbij je bij voorkeur ervaring hebt met (melk)vee. Heb je een tussenjaar of zoek je een eerste uitdaging na je HBO / HAS studie, dan zien we je sollicitatie uiteraard ook graag tegemoet.

Verder ben je communicatief sterk ingesteld en in staat om de juiste informatie uit te vragen en te kunnen beoordelen.

Samenvattend:

 • Je zit minimaal in het 3de of 4de leerjaar van een agrarische opleiding of soortgelijk op het gebied van (melk)vee;
 • Je hebt goede kennis van de melkveesector en de kengetallen die daarbij horen;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent goed administratief onderlegd en hebt goede kennis van applicaties zoals Teams;
 • Bezit van een eigen auto, kennis van de Franse of Duitse taal zijn grote pluspunten, maar niet noodzakelijk.

Aanvullende informatie

Wij bieden afwisselende functie met veel vrijheid en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Mocht het goed bevallen in je rol of bij SGS dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden voor na je studie. Daarnaast bieden we:

 • Een goed uurloon (inclusief vakantiegeld en vakantiedagen);
 • Flexibel in te delen uren, zolang we maar enkele weken van te voren je planning weten. Dat kan varieren van enkele uren per week tot fulltime afhankelijk van je voorkeur en planning.
 • Een goed inwerktraject met mogelijkheden je tijdens je studie al (betaald!) te ontwikkelen binnen je vakgebied;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken vanuit huis en op locatie.

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief onderstaand via 'Ik ben geïnteresseerd'. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Bram van Bokhoven via 06-21373679 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.