Mijn naam is Sven Oyntzen en ik ben bij Farmina Benelux & Germany verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten. Omdat wij in Nederland snel groeien zoeken wij een junior specialist diervoeding. Deze functie kan voltijds of naast de studie parttime worden uitgevoerd. 

Graag wil ik met jullie in contact komen om deze functie aan studenten van de WUR beschikbaar te stellen. Kunt u mij hierbij verder helpen? Dank alvast.

Hieronder nog aanvullende informatie over FARMINA:

Farmina Pet Foods is een Italiaans familiebedrijf gespecialiseerd in voedingsadvies en de productie van gezonde en natuurlijke voedingsproducten voor huisdieren. Naast Nederland zijn wij actief in meer dan 61 landen over de hele wereld. Farmina staat voor super high premium diervoeding producten en voedingsadvies van de hoogste kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Farmina veel aandacht besteedt aan innovatie die mede door samenwerkingen met toonaangevende universiteiten tot stand komt. De natuur is onze inspiratie, de wetenschap onze methode!

 In Nederland groeien wij snel. Daarom zijn wij op zoek naar een voedingsspecialist (nutrition consultant) parttime om ons lokale team te versterken. 

Mijn direct contactnummer is: 0639310445.